Edirne'de Matematik Seferberliği Sergisi Açıldı

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Matematik Seferberliği' kapsamında 22 okulda öğretmen ve öğrenciler materyaller hazırladı.Matematik materyallerinin...

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Matematik Seferberliği' kapsamında 22 okulda öğretmen ve öğrenciler materyaller hazırladı.

Matematik materyallerinin hazırlandığı seferberlik kapsamında, Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğrencilerin katılımlarıyla projenin sergisi açıldı.

Arpacı ve diğerleri, sergide yer alan stantları gezdi, öğretmen ve öğrencilerden çalışmalara yönelik bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, yaptığı konuşmada Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bu projenin önemine değindi, öğrencilere matematiği eğlenerek öğretmeyi amaçladıklarını belirtti.

Öte yandan matematik dersini öğrenme pratiği ve yöntemlerinin birçok açıdan iyileştirileceğini aktaran Arpacı, son olarak 'Bu konuda getireceğimiz yeni yaklaşımlarla birlikte öğrencilerimizin matematiği severek öğrenmelerini ve yaşama uyarlamalarını hedefliyoruz.' dedi.

Edirne Haberleri