Edirne'de Mekke'nin Fethi Gecesi Programı Yapılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne  Şube Başkanı Abdülhamit İriş, Mekke'nin fethinin 1392. yıl dönümü sebebi ile "Mekke'nin Fethi Gecesi" programı yapılacağı aktarıldı.İriş tarafından yapılan açıklamada, programın...

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne  Şube Başkanı Abdülhamit İriş, Mekke'nin fethinin 1392. yıl dönümü sebebi ile "Mekke'nin Fethi Gecesi" programı yapılacağı aktarıldı.

İriş tarafından yapılan açıklamada, programın 31 Aralık Cumartesi 20.00'de Edirne Halk Eğitim Merkezinde yapılacağını ifade etti.

Edirnelileri programa davet eden İriş'in açıklaması şöyle:

"İslam rahmet ve merhamet medeniyetidir. Mekke'nin fethi, medeniyetin ve insan haklarının ne olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Çünkü Mekke savaş değil, barışla gönüllere açılan bir kapı olmuştur. Bu yüzden Mekke'nin fethi, insanlığın fethidir.

Anadolu Gençlik Derneği olarak yıllardır Türkiye'nin tüm illerinde ve birçok ilçede 'Mekke'nin Fethi Gecesi' programları düzenliyoruz. Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu programlar aracılığıyla Mekke'nin fethinin mana ve heyecanını tüm insanlarımıza aktarmak gayretindeyiz."

Edirne Haberleri