Edirne'de Milletvekili Adaylarının Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Fatma Aksal seçim çalışmaları kapsamında Babademirtaş Mahallesi'ni ziyaret etti.Partisinin vaatlerini anlatıp vatandaşlarla görüşme yapan Aksal, çalışmalarını Esentepe...

AK Parti Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Fatma Aksal seçim çalışmaları kapsamında Babademirtaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

Partisinin vaatlerini anlatıp vatandaşlarla görüşme yapan Aksal, çalışmalarını Esentepe Mahallesi'nde sürdürdü.

Tarık Hatipler de Sahada

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Tarık Hatipler, seçim çalışmalarını Meriç ilçe merkezi, belde ve köylerde devam ettirdi.

Hatipler tarafından yapılan açıklamada, büyük bir gayretle çalıştıkları ifade edildi.

Meriç pazar yeri, Subaşı ve Küplü beldelerini ardından Adasarhanlı, Kavaklı, Arnavutköy ve Akçadam köylerini ziyaret ettiğini söyleyen Hatipler, "Vatandaşlarımızın samimiyetine güveniyoruz ve hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu görüyoruz. Son 20 yılda da bu böyle oldu. Şimdi daha güçlü hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturacağız. 2023'e 'doğru adam doğru ellerle' zaferle gireceğimize inanıyoruz." dedi.

Köylere Ziyaretler Gerçekleştirildi

AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve AK Parti Edirne milletvekili Adayı Sevda Nur Kurban da Süloğlu'nun yanı sıra Büyükgerdelli ve Keramettin köylerinde seçim çalışmalarına devam ettirdi.

İba tarafından yapılan açıklamada, AK Parti'ye olan güvenleri için vatandaşlara teşekkür etti.

CHP Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi il başkanları, CHP Edirne Milletvekili Adayı Ediz Ün ile Edirne Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Gürkan, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs akşamından sonra Türkiye'de 85 milyon insanın da yüzünün güleceğini kaydetti.

CHP Edirne milletvekili adayları Baran Yazgan, Ufuk Kanışkan ve Ahmet Erken de esnaf, sivil toplum kuruluşu ve vatandaş ziyaretlerini sürüyor.

Yazgan ve Erken ve çalışmalarını İpsala'da devam ettirirken Kanışkan, Keşan'da seçim çalışması yaptı.

İYİ Parti Edirne milletvekili adayları Mehmet Akalın ve Dilek Kırmızı, seçim çalışmaları kapsamında İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal'ı ziyaret etti. Akalın ve Kırmızı, ziyaretlerin vatandaşların taleplerini dinledi.

Öte yandan Akalın, Tayakadın, Karakasım ve Orhaniye köylerinde partisinin vaatlerini anlattı.

MHP Edirne milletvekili adayı Ali Özer de çalışmalarını Keşan'da sürdürdü.

Vatandaşlarla buluşan Özer, partisinin projelerini anlattı.

Edirne Haberleri