Edirne'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Valilikteki toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler görüşüldü.Seçim takvimi, seçmen kütüklerinin ilanı,...

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Valilikteki toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler görüşüldü.

Seçim takvimi, seçmen kütüklerinin ilanı, seçim süreciyle ilgili seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrası alınacak tedbirler konuşulduğu toplantıda, seçim süreci boyunca tüm kurumların gereken tedbirleri almaları, eksiklikler var ise ilgili makamlara bildirmeleri ve seçim süreciyle ilgili vatandaşlara gerekli bilgilendirmenin yapılması gibi konular değerlendirildi.

Vali Kırbıyık'tan Seçim Açıklaması

Açıklamada ifadeleri belirtilen Vali Kırbıyık, seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü önlemin alınacağını kaydetti.

Seçime katılacak bütün siyasi partilerin YSK kararları ve seçim mevzuatında belirlenmiş olan kurallar kapsamında hareket etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Vali Kırbıyık, her zaman olduğu gibi kent halkının göstereceği duyarlılıkla Edirne genelinde seçim sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayacaklarını belirtti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez, Jandarma Asayiş Şube Müdürü Albay Şahin Özköse ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Edirne Haberleri