Edirne'de Şiddetli Rüzgar Yaşamı Zorlaştırdı

Edirne'deki şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Edirne İpsala ilçesine bağlı olan Sarpdere köyünde, bir ağıl ve İbriktepe köyünde tarım aletlerinin bulunduğu bir deponun çatısı uçtu.Olayın yaşanması üzerine AFAD,...

Edirne'deki şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Edirne İpsala ilçesine bağlı olan Sarpdere köyünde, bir ağıl ve İbriktepe köyünde tarım aletlerinin bulunduğu bir deponun çatısı uçtu.

Olayın yaşanması üzerine AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler düşen malzemeleri toparladı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde ise Park Caddesi'nde bir apartmanın dış cephe kaplamasındaki malzemeler sökülerek caddeye düştü.

Yine ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve Keşan Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği (KEDAK) ekipleri sevk edildi. Yaya ve araç trafiğine kapatılan caddede, dış cephedeki kaplamanın sağlamlaştırılması sonrasında trafik tekrar açıldı.

Hava sıcaklığının 16 dereceye kadar düştüğü şehirde, şiddetli rüzgarın yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Edirne Haberleri