Edirne'de Tapu ve KDV Masrafı Olmadan Arsa Satılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 40 ilde bulunan 499 arsa açık arttırma usulüyle satışa sunulacak. Online gerçekleşecek olan açık arttırmalar, 21-22 Eylül 2022 tarihleri...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 40 ilde bulunan 499 arsa açık arttırma usulüyle satışa sunulacak. Online gerçekleşecek olan açık arttırmalar, 21-22 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Satışa çıkarılan 499 arsa 40 ilde yer alıyor, bu iller arasında Edirne de bulunuyor.

Tapu ve KDV Masrafı Yok

21-22 Eylül 2022'de Saat 10.30'da gerçekleşecek olan açık arttırma ile satışa çıkacak arsalarda, tapu ve KDV masraflarının olmaması dikkat çekiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre arsa satışı olacak iller su şekilde:

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van ve Zonguldak

Ödeme Planı da Belli Oldu

40 ilde bulunan 499 arsadan herhangi birini satın almak isteyen vatandaşların, yüzde 25 peşin ödeme yapması gerekiyor. Yıllık olarak yüzde 9 fark ve 24 ay vade ile ödeme imkanı tanınıyor.

Not: Görseller temsilidir.

Edirne Haberleri