Edirne'de Tava Ciğeri Kuyruğu Oluştu

Selimiye Camisi ve tarihi yapıları ziyaret etmek için yerli ve yabancı turistler, Edirne'ye geldi. Kentin vazgeçilmez lezzeti tava ciğerini yemeye gelen turistler kuyruk oluşturdu. Yoğunluk sebebi ile tava ciğercilerin önünde kuyruklar...

Selimiye Camisi ve tarihi yapıları ziyaret etmek için yerli ve yabancı turistler, Edirne'ye geldi. Kentin vazgeçilmez lezzeti tava ciğerini yemeye gelen turistler kuyruk oluşturdu. Yoğunluk sebebi ile tava ciğercilerin önünde kuyruklar oluşurken, bazı iş yerleri ellerindeki ciğerin tükenmesi sebebi ile turistleri diğer ciğercilere yönlendirildi.

Tava ciğeri ustası Uğurcan İmrak, bayram boyunca Edirne'nin yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradığını dile getirdi.

Bayramın bereketli geçtiğini söyleyen İmrak, "Ramazan bayramını yoğun ve kalabalık yaşıyoruz. Çevre illerden vatandaşlar kentimizi ziyarete geliyorlar. Bizler de elimizden gelen en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Yoğunluk nedeniyle ciğercilerde kuyruklar oluştu. İşlerden memnunuz." dedi.

Tekirdağ'dan gelen Tanzer Ata, bayramın son gününü Edirne ziyaretiyle değerlendirdiklerini ifade etti. Ata, "Hem gezmek hem de meşhur tava ciğeri yemek için sıra bekliyoruz. Edirne'de olmaktan memnunuz." ifadesini kullandı.

Melek Çakıcı ise kentte bayramın güzel şekilde yaşandığını, meşhur lezzetlerinden tatmak için sıra beklediklerini söyledi.

Balıkesir'den gelen Ufuk Arda da "Edirne her yönüyle çok güzel bir kent. Kentin tava ciğeri de çok meşhur. Ciğeri tatmak için bir süre bekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Edirne Haberleri