Edirne'de "Türkiye Sohbetleri" Toplantısı Yapıldı

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasında, Türkiye'de son 20 yılda büyük devrim ve reformlar yapıldığını ifade...

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasında, Türkiye'de son 20 yılda büyük devrim ve reformlar yapıldığını ifade etti.

Türkiye'nin herkesin eşit ve özgür şekilde yaşadığı bir ülke konumuna geldiğini söyleyen Oğan, "Bundan sonrası için Türkiye'de yapılacak işler, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye yüzyılını oluşturacak vizyon çerçevesinde ele alınacak. Hükümetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu noktada kararlılığı tamdır." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin son 20 yıl içerisinde enerji, ulaşım altyapısı, sağlık altyapısı, teknoloji ve yetişmiş insan kaynağı sorununu çözdüğünü ifade eden Oğan, "Türkiye son 200 yılda belki de en güçlü dönemini hazinesiyle, altyapısıyla, insan kaynaklarıyla, enerjisiyle ve vizyonuyla oluşturabilecek bir güce sahip. Bu çerçevede Türkiye'nin yeni yüzyılını yeniden beraber inşa edeceğiz." dedi.

Edirne Haberleri