Edirne'de Zafer Bayramı Coşkusu Yaşanıyor

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100. yılı kapsamında dünya tarihinde eşi benzeri görülmeyen bu büyük zafer, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Edirne'de düzenlenen törenlere yetkili isimlerin yanı sıra vatandaşlar da katılım...

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100. yılı kapsamında dünya tarihinde eşi benzeri görülmeyen bu büyük zafer, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Edirne'de düzenlenen törenlere yetkili isimlerin yanı sıra vatandaşlar da katılım sağladı.

Edirne Valisi ve Belediye Başkanı Kutlamalara Katıldı

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kutlamalarda yer aldı. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikler akşam da devam edecek.

Akşam Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlenecek

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Edirne'de akşam saatlerinde de yaşanacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan sosyal medya hesabından akşam düzenlenecek Fener Alayı yürüyüşüne tüm Edirnelileri davet etti. Fener Alayı yürüyüşü Şükrüpaşa İlkokulu Önünde saat 20.30'da başlayacak. Başkan Gürkan sosyal medya hesabında ''Büyük zaferin 100. yılında; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de kanlarıyla bu toprakları vatan yapan ecdadımızı da 30 Ağustos Zaferi’ni de asla unutmadık, unutmayacağız. Zaferlerle dolu şanlı tarihimizin en değerli mirası 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!'' ifadelerine yer verdi.

Edirne Haberleri