Edirne'deki Engelli Genç Deprem Bölgesi İçin Çalışıyor

Engelli genç, Edirne Valiliği öncülüğünde AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyasına destek sağlıyor.Spor salonu girişinde görev alan Kahraman, vatandaşların getirdiği yardımların türüne göre...

Engelli genç, Edirne Valiliği öncülüğünde AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyasına destek sağlıyor.

Spor salonu girişinde görev alan Kahraman, vatandaşların getirdiği yardımların türüne göre ayrılmasında ve listelenmesinde görev alıyor.

Kahraman, 3 gündür yardım toplama merkezinde çalıştığını dile getirdi.

Aynı zamanda sanatçı Haluk Levent önderliğindeki AHBAP derneği üyesi olduğunu aktaran Kahraman, kalplerinin deprem bölgesindeki vatandaşlarla birlikte attığını aktardı.

Yardımların en hızlı şekilde deprem bölgesine ulaştırılması için çaba sarf ettiklerini kaydeden Kahraman, "Çok az uyuyoruz, çok çalışıyoruz. Her şey onlar için, bu bizim vatandaşlık görevimiz. Türk halkı çok yardımsever. İhtiyaç listeleri sürekli paylaşılıyor. Listelere göre herkesin desteğini bekliyoruz. Gelen malzemeleri içeride ayrıştırıyoruz." ifadeleri kullandı.

Edirne Haberleri