Edirne'deki Gönüllü Öğretmenler Kente Döndü

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sonrası arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere deprem bölgesine giden Edirne MEB-AKUB ekibinde görevli öğretmenler, çalışmalarını tamamladıktan...

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sonrası arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere deprem bölgesine giden Edirne MEB-AKUB ekibinde görevli öğretmenler, çalışmalarını tamamladıktan sonra dönüş yaptı.

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Arama ve Kurtarma Birimi (MEB-AKUB) ekibinde görevli Edirneli öğretmenlerin, depremden sonra Hatay'a bağlı İskenderun ve Samandağ ilçelerindeki çalışmalara katıldığı ifade edildi.

Müdür Arpacı Öğretmen ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, deprem bölgesinde özveriyle çalışan öğretmenler ve aileleriyle buluştu.

Müdür Arpacı, Edirne MEB-AKUB ekibinin her bir üyesinin gönüllü olarak deprem bölgesinde görev yaptığını ifade etti.

Öğretmenlerden oluşan ekibin deprem bölgesinde önemli çalışmalar yaptığını kaydeden Arpacı, "Ekibimizin her bir üyesini görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirdikleri için tebrik ediyorum. Deprem bölgesinde görevine devam eden tüm profesyonel ve gönüllü ekiplere görevlerinde kolaylıklar diliyorum." şeklinde konuştu.

Edirne Haberleri