Edirne'deki Kozmetik Firması Depremzedeler İçin Çalışıyor

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Pereja Kimya, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyasına destek oluyor.Fabriya, bölgeye dezenfektan, kolonya ve sabun gönderebilmek için 2...

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Pereja Kimya, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyasına destek oluyor.

Fabriya, bölgeye dezenfektan, kolonya ve sabun gönderebilmek için 2 üretim bandı daha açtı. Fabrika işçileri de deprem bölgesine gidecek malzemelerin üretimi için mesai yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Pereja Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi, AA muhabirine deprem nedeniyle tüm Türkiye'nin çok üzgün olduğunu söyledi.

İşçisiyle yönetimiyle acil olarak depremin olduğu ilk günden itibaren afet bölgesine yardım göndermeye başladıklarını kaydeden Susesi, "Acil olarak maddi yardımımız oldu AFAD'a, çadır gönderdik. Fabrikamızda bugün itibarıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Depremin ilk gününden itibaren bölgeye dezenfektan, sabun ve kolonya gönderdik fakat gördük ki daha fazla ihtiyaç var, acil olarak firmamızda bugün itibarıyla 2 çalışma hattı devreye soktuk. Kolonya, sıvı sabun ve dezenfektan üretmeye başladık." dedi.

Edirne Haberleri