Edirne'deki Üç Arkadaş Depremzedeler İçin İlk Günden Beri Çalışıyor

Edirne'deki üç öğrenci, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremden sonra Edirne'ye gelen depremzede ailelere yardım için daima çalışıyor.Öğrencilerden Buğra Yücedağ, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına...

Edirne'deki üç öğrenci, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremden sonra Edirne'ye gelen depremzede ailelere yardım için daima çalışıyor.

Öğrencilerden Buğra Yücedağ, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına destek için ilk günden beri çalıştıklarını dile getirdi.

Gelen listeler doğrultusunda depremzedelerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Yücedağ, "Yorgan, yastık, kıyafet ve gıdaları depremzedelere veriyoruz. Arkadaşlarımızla beraber özellikle üniversite ve ortaokul kitapları gibi ihtiyaçları temin etmek için sürekli bir çalışma içerisindeyiz. İlk günlerde depremzede aileleri gördüğümüz zaman üzülüyorduk. Yardım ettiğimizde o kadar motive oluyoruz ki eve gittiğimizde buradaki yorgunluktan eser kalmıyor." şeklinde konuştu.

Çocuklarla Oynayarak Mutlu Olmalarını Sağlıyorlar

Çalışmalara gönüllü katılan Yağmur Özsöz de depremzede ailelere ilk günden beri ellerinden geldiği kadar yardım ettiklerini söyledi.

Özsöz, depremzede çocuklarla oyunlar oynayarak mutlu olmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Gönüllü öğrencilerden Serra Bangacı de "Çocukların gözlerindeki korku, endişe, bilinmezlik çok fazla etkiliyor herkesi. Bir oyuncak verdiğimiz zaman ki mutlulukları hiç bir şeyle karşılaştırılamaz. O durumda bizler de olabilirdik. Deprem Kahramanmaraş'ta değil de Edirne'de de olabilirdi." dedi.

Edirne Haberleri