Edirne'deki Vekil Adaylarının Çalışmaları Sürüyor

AK Parti milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Aksal, Hatipler ve Çekiç, Edirne Sanayi Sitesi ve Kıyık Caddesi'nde ziyaretler yaparken Kurban,...

AK Parti milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Aksal, Hatipler ve Çekiç, Edirne Sanayi Sitesi ve Kıyık Caddesi'nde ziyaretler yaparken Kurban, Akardere ve Büyükgerdelli, köylerinde vatandaşlara partisinin vaatlerini açıkladı.

CHP Edirne Milletvekili adayı Ediz Ün de seçim çalışmalarını Uzunköprü'de devam ettirdi. Uzunköprü Küçük Sanayi Sitesinde Uzunköprü Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaretinin ardından Ün, Uzunköprü'deki bir tekstil fabrikasında işçilerle görüştü.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Mehmet Akalın ise Meriç ilçesi ziyaretinin ardından Edirne Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Öte yandan eski Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi İYİ Parti'ye katıldı. Partinin il başkanlığına gelerek üye formunu dolduran Sedefçi'ye İl Başkanı Alpay Alpagut Engin rozet taktı.

MHP Edirne Milletvekili Ali Özer de Abalar ve Azatlı köylerini ziyaret etti. Özer'e ziyaretlerinde İl Başkanı Zakir Tercan da eşlik etti.

Edirne Haberleri