Edirneli Aileden Yardım Kömürleri Şikayeti

Edirne Süloğlu'nda yaşayan bir aile, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'na kendilerine yardım diye verilen kömürün kalitesiz olduğunu söyleyerek dert yandı. Bir aile bireyi, kömürlerin iyi olmadığını aktararak,...

Edirne Süloğlu'nda yaşayan bir aile, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'na kendilerine yardım diye verilen kömürün kalitesiz olduğunu söyleyerek dert yandı. Bir aile bireyi, kömürlerin iyi olmadığını aktararak, "Bunlar yanmaz. Torunlarımız, çocuklarımız var. Zehirlenip giderler dumandan, kokudan mahvolurlar" şeklinde konuştu.

Gaytancıoğlu da "Yardım yapacaksak bu şekilde yardım olmaz. Hiç olmadı sağlıklı bir kömür versinler" ifadesini kullandı.

"Torunlarımız, Çocuklarımız Zehirlenirler"

Milletvekili Gaytancıoğlu, Süloğlu'ndaki Şafak Mahallesi'nde ikamet eden ve sosyal yardımlarla geçinen bir aileyi ziyaret etti.

Gaytancıoğlu, "Bu yanar mı" diye sorunca aile bireyi, "Yanmaz yani, kötü" dedi. "Ne kadar kömür verildi" sorusu yöneltilen vatandaş, "39 çuval verdiler. Bir iki ay yeter. Bunlar yanmaz. Artı torunlarımız, çocuklarımız var. Zehirlenip giderler dumandan, kokudan mahvolurlar" diye konuştu.

Edirne Haberleri