Edirneliler Yeni Halı Saha ve Spor Tesislerine Kavuştu

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstasyon Mahalle’sindeki tesislerin açılışında yaptığı konuşmada kısa bir süre içerisinde Karaağaç Mahallesi’ne de bir tesis kazandıracaklarını...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstasyon Mahalle’sindeki tesislerin açılışında yaptığı konuşmada kısa bir süre içerisinde Karaağaç Mahallesi’ne de bir tesis kazandıracaklarını dile getirdi.

Bütün çabalarının. çocuklar için olduğunun altını çizen Gürkan, "Tıpkı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözünde söylediği gibi spor genç bedenlerde hem ahlakı, hem eğitimi, hem de sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlayışını yaşama geçirir. O yüzden biz de evlatlarımızın, çocuklarımızın sporla büyümesi ve sporla ilgilenerek başka zararlı faaliyetlere girmemesini temenni ettiğimiz için bu yatırımları yapıyoruz. Güzel ve faydalı bir tesis oldu. Ben inanıyorum ki, mahallemizdeki bütün evlatlarımız, İstasyon mahallesindeki spor tesisimize, spor kulübümüzün önderliğinde, organizasyonuyla bu tesisten faydalanacaklardır” şeklinde konuştu.

Edirne Haberleri