Edirne'nin Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Edirne Adliyesinde AK Parti, İYİ Parti ve CHP milletvekilleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.AK Parti Edine Milletvekili Aksal'dan AçıklamaAK Parti Milletvekili Fatma Aksal, CHP milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan ve...

Edirne Adliyesinde AK Parti, İYİ Parti ve CHP milletvekilleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.

AK Parti Edine Milletvekili Aksal'dan Açıklama

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, CHP milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan ve İYİ Parti Milletvekili Mehmet Akalın törende İl Seçim Kurulu Başkanı hakim Sonnur Yılmaz Bal ve kurul üyelerinden mazbatalarını aldı.

Milletvekilleri törenden sonra açıklamalar yaptı.

AK parti Milletvekili Fatma Aksal, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

2. tur seçimleri için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Aksal, "14 Mayıs'ta milletimiz sandıklara giderek rekor bir seviyede oy kullandı ve milli iradeyi sandığa yansıttı. Seçimler huzur içinde demokratik bir şekilde gerçekleşti. Bu gösteriyor ki artık birileri darbeyle iktidara gelemez. Demokrasimiz adına bu seçimler Türkiye'de bir milat oldu. Şimdi de 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İnşallah 28 Mayıs'ta da büyük bir çoğunlukla cumhurbaşkanlığını kazanıp işimize devam edeceğiz" dedi.

CHP Edirne Milletvekili Ün'den Açıklama

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün ise seçimlerde partisine oy veren tüm halka teşekkürlerini iletti.

Öncelikle kentin eksik kalan yatırımları için çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Ün, "Edirne'nin daha çağdaş bir kent haline gelmesi için çalışacağız. Sadece Edirne içinde değil, Ankara'da yapacağımız çalışmalardan biri de PKK, Hizbullah, FETÖ terör örgütlerinin kökünü kazımak olacak. Hak, hukuk, adalet tesis edilinceye kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

CHP Edirne Milletvekili Yazgan Konuştu

CHP'nin bir diğer Milletvekili Ahmet Baran Yazgan da Edirne'de ikamet eden vatandaşların teveccühleriyle milletvekili seçildiklerini söyleyerek kendisine ve partisine destek veren herkese çok teşekkür etti.

Yazgan, 28 Mayıs'taki 2. tur seçimlerinde Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Akalın Konuştu

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın da Edirne gibi payitaht bir şehirde milletvekili olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Akalın, kendisine ve partisine destek veren herkese teşekkür etti.

Edirne Haberleri