Edirne'ye 4 Yeni Mahalle Kurulacak

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Edirne Belediye Meclisi 2023 yılının ilk olağan toplantısı için 4 Ocak Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde buluşacak.Toplam 23 maddenin görüşüleceği toplantıda, Edirne'de...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Edirne Belediye Meclisi 2023 yılının ilk olağan toplantısı için 4 Ocak Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde buluşacak.

Toplam 23 maddenin görüşüleceği toplantıda, Edirne'de 4 yeni mahallenin daha kurulması konusunda da gündemde olacak.

Açıklamada ifadeleri bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclisi'ne sunulan yeni mahallelerin açılması konusunun ortak bir kararla kabul edileceğini beklediklerini ifade etti.

Edirne kent merkezinin 24 olan mahalle sayısını 28'e çıkartmış olacaklarını ifade eden Başkan Gürkan: "Şehrimiz hızla büyüyen bir kent durumunda. Mahallelerimiz büyüdükçe muhtarlıklarımızın hizmetleri de artıyor. Bu nedenle yeni mahallelerimizi oluşturarak hem muhtarlarımızın yükünü hafifletmiş olacağız, hem de vatandaşlarımızın muhtarlıklarla olan işlemlerini daha kolay bir ulaşımla sağlamalarını temin edeceğiz." dedi.

Edirne Haberleri