Edirne'ye Sahne ve Ses Sistemi Desteği

Edirne Süloğlu Belediyesi'ne sahne ve ses sistemi desteği verildi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından Edirne Süloğlu Belediyesi'ne sahne ve ses sistemi hibe edildi.Sahne ve Ses Sistemi TamamlandıSüloğlu...

Edirne Süloğlu Belediyesi'ne sahne ve ses sistemi desteği verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından Edirne Süloğlu Belediyesi'ne sahne ve ses sistemi hibe edildi.

Sahne ve Ses Sistemi Tamamlandı

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran tarafından yapılan açıklamada Süloğlu Belediyesi kültür merkezinin ihtiyaç duyduğu sahne ve ses sisteminin İBB'nin desteğiyle tamamlandığı belirlendi. Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran tarafından yapılan açıklamada:

"Çok yakın zamanda çocuk tiyatrolarımız başta olmak üzere birçok etkinliği değerli halkımızla buluşturacağız. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere yakın ilgi ve alakayla desteklerini sürdüren Marmara İşbirliği Koordinatörlüğüne Kültür Daire Başkanlığına, Mahalli İdareler Koordinatörlüğüne, İBB Şehir Tiyatroları ve bölgemizde yakından destek sağlayan İBB ailesine ilçe halkım adına teşekkür ediyorum." denildi.

Edirne Haberleri