Erasta AVM kapanıyor mu?

Edirne'de yaklaşık 3,5 yıl önce hizmete açılan Erasta Alışveriş Merkezinin ekonomik nedenlerle hastaneye çevrileceği iddiaları kent genelinde konuşuluyor.Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Erasta alışveriş...

Edirne'de yaklaşık 3,5 yıl önce hizmete açılan Erasta Alışveriş Merkezinin ekonomik nedenlerle hastaneye çevrileceği iddiaları kent genelinde konuşuluyor.

Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Erasta alışveriş merkezinin satıldığı iddia ediliyor. Koronavirüs pandemisi sebebiyle sınır kapılarının kapanması ve uzun bir süre komşu ülke vatandaşlarının Edirne'den alışveriş yapmaması sebebiyle esnaf da alışveriş merkezleri de olumsuz etkilenmişti. Gerekli tedbirler alınarak sınır kapıları açıldı ancak alışveriş merkezlerinde halen müşteri sayısının az olduğu, adeta sinek avlandığı görülüyor.

Kent genelinde oldukça yer edinen bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor. Erasta AVM'nin, önde gelen bir hastane zinciriyle temas halinde olduğunu, AVM'de sözleşmesi devam eden mağaza sahiplerinin sözleşmelerinin bitmesinin beklendiği, sözleşmelerin yenilenmeyeceği ve AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği ileri sürülüyor. Kent gündeminde son günlerde geniş yer edinen bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz belli değil.

Edirne Haberleri