Gürkan: "Asfaltlama başladı, kapatılmamış yol kalmayacak"

Edirne Belediyesinin kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 20 gün içinde 25 bin ton asfalt malzemesi kullanılacağını,...

Edirne Belediyesinin kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 20 gün içinde 25 bin ton asfalt malzemesi kullanılacağını, kazılıp da kapatılmamış yol kalmayacağını söyledi.

Edirne Belediyesi, kentin çok sayıda mahallesinde aynı anda altyapı çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlar, kazılan yolların uzun süre kapatılmadığından ve yolların düzeltilmediğinden şikayetçi oluyordu. Altyapı çalışmalarının bittiği caddelerde asfaltlama çalışmaları başladı. Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa ve 1. Murat Mahalleleri'nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Asfaltlama çalışmaları 20 gün sürecek. Ekim ayı sonunda Edirne'de kazılıp da kapatılmamış yol kalmayacak. Daha az hasar görmüş yollarımızda ise yama çalışması ile kilit parke onarım çalışması devam ediyor. Edirneliler bu kışı rahat geçirecekler." dedi.

Altyapı çalışmalarının plansız, programsız ilerlediğine ilişkin iddiaları yanıtsız bırakmayan Belediye Başkanı Gürkan, "Bu işlerin plansız, programsız yapılması mümkün değil. Önceden planlandığı şekilde yapılıyor. Mühendis ve teknik eleman olarak 60 kişi çalışıyor. Yaptığımız her iş, kazdığımız her sokak planlıdır. Edirne Belediyesi sizleri sıkıntıya sokmadan ya da en az sıkıntıyla bu süreci atlatmanızı sağlayacaktır." diye konuştu.

Edirne Haberleri