Haberli denetim

İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği koronavirüs denetimleri konulu genelge kapsamında Edirne'de de pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, market, toplu taşıma araçları ve alışveriş merkezlerinde eş zamanlı...

İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği koronavirüs denetimleri konulu genelge kapsamında Edirne'de de pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, market, toplu taşıma araçları ve alışveriş merkezlerinde eş zamanlı denetim gerçekleştirildi. 81 il valiliğine gönderilen genelge ile birlikte haberli olarak yapılan denetimlerle ilgili olarak Edirne Valisi Ekrem Canalp, vatandaş ve esnafın kurallara uymasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek tüm Edirnelilere teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs denetimi konulu genelgenin ardından, Edirne'deki denetimlere Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdür Vekili Özay Çavuş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım ve diğer kurum yetkilileri katıldı.

Denetimlerdeki amacın ceza yazmak değil, uyarmak olduğunu belirten Edirne Valisi Ekrem Canalp, vatandaşların ve esnafların kurallara uymasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek tüm Edirnelilere teşekkür etti. Vali Canalp, denetimlerin salgın bitinceye kadar devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar da böyle büyük çaplı denetimlerin habersiz olarak yapılmasını istedi.

Edirne Haberleri