Kadın Güreş Milli Takımı Edirne'de Kampa Girdi

Milli güreşçiler, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 17-23 Nisan'da gerçekleştirilecek şampiyona için Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde çalışmalarına başladı.Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efrahim Kahraman...

Milli güreşçiler, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 17-23 Nisan'da gerçekleştirilecek şampiyona için Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde çalışmalarına başladı.

Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efrahim Kahraman tarafından yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiğini aktardı.

Şampiyonluk Hedefi

Hem takımın hem de sporcuların uluslararası müsabakalarda başarı elde ettiğini kaydeden Kahraman, "Bundan sonraki hedeflerimiz de her zaman şampiyonluk üzerine. Kadın güreşinde dünya çapında başarılar elde ettik ve bu başarıyı Avrupa Şampiyonası'nda da devam ettirmeyi amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

Milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit de takımın motivasyonunun yüksek olduğunu ifade etti.

Güzel bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını kaydeden Yiğit, "Çünkü biliyoruz ki bu sene bizim için çok önemli ve olimpiyata gitmek için bu sene dünya şampiyonasında ilk 5'e girmemiz gerekiyor. Kadın güreşi çok büyük bir ivme kazandı, başarının üzerine başarı ekliyoruz. Takım halinde şampiyon oluyoruz, aynı zamanda bireysel şampiyonluklarımız da var. Şimdi de Hırvatistan'ın Zagreb kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılacağız." şeklinde konuştu.

Edirne Haberleri