Kilolarca Uyuşturucu İle Yakalanan Tır Şoförü Tutuklandı

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda geçtiğimiz günlerde bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. X-ray cihazlarının ve narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda bir tırın dorsesinde 15 kiloyu aşkın uyuşturucu madde ele...

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda geçtiğimiz günlerde bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. X-ray cihazlarının ve narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda bir tırın dorsesinde 15 kiloyu aşkın uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Tır şoförü olay yerinde gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

Şoför Tutuklandı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda tır şoförü göz altına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kolluk kuvvetlerinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği operasyona ilişkin detayları buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu her fırsatta uyuşturucu ile kararlılıkla mücadele edildiğini ve mücadeleden kesinlikle taviz verilmeyeceğini belirtiyor. Süleyman Soylu son dönemde sıklaşan operasyonlar hakkında sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunuyor.

{{unknown}}

Not: Görseller temsilidir.

Edirne Haberleri