Kitapları Basılan Akademisyenlerden Rektör Tabakoğlu'na Ziyaret

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Yayınlarından kitapları yayımlanan akademisyenleri ağırladı.Üniversite tarafından yapılan açıklamada, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü...

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Yayınlarından kitapları yayımlanan akademisyenleri ağırladı.

Üniversite tarafından yapılan açıklamada, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan ile beraberindekiler Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Öner Dinç ve Öğr. Gör. Müge Atakan'ın Rektör Tabakoğlu'nu makamında ziyaret ederek, editörlüğünü üstlendiği kitapları takdim ettiği ifade edildi.

COVID-19 Pandemisi ve Eğitim, Türk Dünyasında Siyasal Kültürel ve Ekonomik Gelişmeler ve Balkanlarda Siyasal, Kültürel ve Ekonomik Gelişmeler başlıklı kitaplar ile Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin son sayısı yayımlandı.

Araştırmalar İçin Kaynak Olacaklar

Kitapların, Kovid -19 pandemisi ve eğitim süreçleri başta olmak üzere Türk dünyası ile Balkanlar'da yaşanan siyasal, kültürel ve ekonomik gelişmeler konusunda yapılacak çalışmalara ve araştırmacılar için kaynak olacağı öngörülüyor.

Öte yandan Rektör Tabakoğlu, her biri alanında uzman akademisyenlerin ve araştırmacıların katkılarıyla hazırlanan eserlerin bilim ve kültür dünyasına hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Edirne Haberleri