Kuzey Makedonya’dan Gelen 45 Öğretmen Edirne’yi Gezecek

Balkan Şehirleri İş Birliği Derneği Edirne Platformu ile Kuzey Makedonya'dan gelen 45 öğretmen Edirne gezisi gerçekleştirecek.

Edirne'nin kültürel ve tarihi alanlarının tanıtımlarının sağlanabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından Kuzey Makedonya'dan gelen 45 öğretmen Edirne'nin tarihi ve kültürel mekanlarını inceleyecek. Söz konusu ziyarete ilişkin valiliğin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı.

Kültürel ve Tarihi Yerler Tanıtılacak

Kuzey Makedonya'dan gelen 45 öğretmenin gerçekleştireceği gezinin detaylarına ilişkin valilik tarafından yapılan açıklamada:

‘’Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformumuz tarafından Kuzey Makedonya’dan gelen 45 öğretmenimiz, Edirnemizin tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek, şehrimizi tanıyacak. Kuzey Makedonya’dan gelen soydaşlarımız Valimiz Yunus Sezer’i ziyaret ederek, sohbet etti. Soydaşlarımızın şehrimizi tanıması için çeşitli programlar gerçekleştirildiğini aktaran Vali Sezer, platform kapsamında gönül coğrafyamıza yönelik projelerin artarak devam edeceğini söyledi. Şehrimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini gönül coğrafyamızdaki soydaşlarımıza tanıtmaya devam ediyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Edirne Haberleri