LGS öncesinde maske, dezenfektan ve su

Edirne Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde şehir merkezindeki 29 okulda ve merkeze bağlı 3 köy okulunda stant açarak öğrenci ve velilere maske, mendil, su ve el dezenfektanı dağıttı.Öğrencilere sınavda başarılar...

Edirne Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde şehir merkezindeki 29 okulda ve merkeze bağlı 3 köy okulunda stant açarak öğrenci ve velilere maske, mendil, su ve el dezenfektanı dağıttı.

Öğrencilere sınavda başarılar dileyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, "Hayat bir sınav. Ama önemli olan sınavlardaki başarı değil, hayattaki başarı. Sınav aslında bir adım; her şey demek değil. Biz Edirne Belediyesi olarak Edirne Merkez'de 29 okul ile merkeze bağlı 3 köy okuluna stant kurarak öğrencilerimize ve velilerimize elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Maskemiz, el dezenfektanımız, mendilimiz ve suyumuz var. Çocuklarımıza başarılar diliyoruz. Hiç canlarını sıkmasınlar. Önemli olan hayatta iyi insan, güzel insan ve doğru insan olmak. Zaten onlar başarılılar." dedi.

Edirne Haberleri