Marmara Hava Durumu Güncellendi! Meteoroloji'den Marmara Bölgesi Açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 14Nisan 2023 tarihli güncel hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre ülke genelinin yağmur ve karla karışık yağmurlu; Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 14Nisan 2023 tarihli güncel hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre ülke genelinin yağmur ve karla karışık yağmurlu; Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Son dönemde günlerin yağışlı geçtiği Marmara Bölgesi’nde de birçok kişi dışarı çıkmadan önce, hazırlıksız yakalanmamak için önce hava durumunu kontrol ediyor. Vatandaşlar, Edirne’de hava durumu nasıl?, Marmara’da hava durumu son dakika, Marmara Bölgesi güncel hava durumu nasıl?' şeklinde araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Marmara'da bugün hava nasıl olacak? İşte yanıtı...

Marmara Bölgesinde Hava Durumu

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege'nin batısı ile yurdun doğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği öngörülüyor.

Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden sonra zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 21°C

Az ve parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

TEKİRDAĞ °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

İSTANBUL °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

KOCAELİ °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

Edirne Haberleri