Meriç Nehri'nde 39 Düzensiz Göçmenin Mahsur Kaldığı İddialarına İlişkin Açıklama Yapıldı

Edirne Valiliği sosyal medyada paylaşılan ''Meriç Nehri'nde 39 düzensiz göçmen mahsur kaldı'' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.''Herhangi Bir Göçmen Grubuna Rastlanmamıştır''Edirne Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada...

Edirne Valiliği sosyal medyada paylaşılan ''Meriç Nehri'nde 39 düzensiz göçmen mahsur kaldı'' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

''Herhangi Bir Göçmen Grubuna Rastlanmamıştır''

Edirne Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada ''Bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarda, Türkiye ve Yunanistan arasındaki Meriç Nehri üzerinde bulunan adacıklardan bir tanesinde 39 düzensiz göçmenin mahsur kaldığı ibarelerinin yer alması sebebiyle bahse konu adacık için bildirilen her iki koordinat alanlarında AFAD ve Hudut Birliklerimiz tarafından yaklaşık 4 gündür arama-tarama faaliyeti gerçekleştirilmiş olup herhangi bir göçmen veya göçmen grubuna rastlanılmamıştır.

Konu ile ilgili olarak Hudut Birliklerimiz tarafından sınırlarımızda bulunan alanlarda arama tarama faaliyetleri titizlikle devam etmektedir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadelerine yer verildi.

Arama Tarama Faaliyetleri Devam Ediyor

Valilik tarafından yapılan açıklamada da belirtildiği üzere Hudut Birlikleri kendi sınırlarında bulunan alanlarda arama tarama faaliyetlerine devam ediyorlar.

Edirne Haberleri