MHP'li Vekiller Edirne'de Toplandı Düzenledi

Edirne'de MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, "Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" programı kapsamında toplantısı düzenledi.MHP Edirne İl Başkanlığında düzenlenen...

Edirne'de MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, "Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" programı kapsamında toplantısı düzenledi.

MHP Edirne İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan MHP'li Ersoy, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını dile getirdi.

MHP teşkilatlarının Türkiye'nin her yerinde halkın arasında olduğunu ifade eden Ersoy, Edirne esnafının Cumhur İttifakı ve MHP'ye büyük teveccüh gösterdiğini belirtti.

Gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Ersoy, "Adayımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi'ni parlamentoda daha güçlü bir halde görmektir. Sayılarımızı milletvekili olarak yükseltmektir. Kendimize bu hedefi koyduk. İnşallah başarılı olacağımızı da düşünüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanını geziyoruz. İnşallah Edirne de milletvekili hasretine son verecektir." dedi.

Edirne Haberleri