Öğrencilere randevusuz aşı

Kayıt yaptırmak için Trakya Üniversitesine gelen öğrenciler, kurulan aşı standında randevu almadan aşı yaptırabiliyor.Bu yıl Trakya Üniversitesini kazanan öğrenciler kayıtlarını elektronik ortamda veya yüz yüze yaptırabiliyor....

Kayıt yaptırmak için Trakya Üniversitesine gelen öğrenciler, kurulan aşı standında randevu almadan aşı yaptırabiliyor.

Bu yıl Trakya Üniversitesini kazanan öğrenciler kayıtlarını elektronik ortamda veya yüz yüze yaptırabiliyor. Kayıt için üniversiteye gelen öğrenciler için Balkan Yerleşkesi'ndeki Balkan Kongre Merkezi'nde aşı standı kuruldu. Okul kayıtlarını tamamlayan ve aşı olmayan öğrenciler, burada randevu almadan birinci veya ikinci doz aşısını yaptırabiliyor.

Öğrencileri yüz yüze eğitime hazırlamak için tüm önlemleri aldıklarını belirten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, "Önlemler kapsamında ailemize yeni katılan öğrenciler, kayıt için geldiklerinde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan aşı uygulama noktasında hem birinci hem de ikinci doz aşılarını, randevu almaya gerek kalmadan yaptırabiliyor. Öğrencilerimizin aşı konusunda gösterdiği hassasiyet ve ilgi de memnuniyet verici." diye konuştu.

Aşı uygulama standı, kayıt haftası boyunca Trakya Üniversitesinin yeni kayıt yaptıran öğrencilerine hizmet verecek.

Edirne Haberleri