Otomobilde Bırakılan Köpek Havasızlıktan Öldü

Edirne'de meydana gelen üzücü olayda Ukraynalı bir çift işlerini halletmek için otomobilini içinde köpek ile birlikte park ettiler. Atatürk Bulvarı'na otomobili park eden çift uzunca bir süre geri dönmedi. Hava sıcaklıklarının...

Edirne'de meydana gelen üzücü olayda Ukraynalı bir çift işlerini halletmek için otomobilini içinde köpek ile birlikte park ettiler. Atatürk Bulvarı'na otomobili park eden çift uzunca bir süre geri dönmedi. Hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar yükseldiği bu günlerde otomobil içinde kalan köpek havasızlıktan öldü.

Çevredeki İnsanlar Fark Etti

Otomobil içinde hareketsiz bir şekilde yatan köpeği fark eden vatandaşlar hemen 112 çağrı merkezinden yardım talep ettiler. Olay yerine sağlık ekipleriyle birlikte Ukraynalı çift de geldi. Çift otomobilin anahtarını içerde unuttuğu için aracın camları kırılarak köpek dışarı çıkarıldı. Köpeğe ilk müdahaleyi sahibi gerçekleştirdi. Edirne Belediyesi veteriner ekibi tarafından yapılan incelemede uzunca bir süre yapılan kalp masajının fayda vermediği ve köpeğin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ukraynalı Çift ve Çevredekiler Büyük Üzüntü Yaşadı

Köpeğin öldüğünün söylenmesi üzerine Ukraynalı çift büyük bir üzüntüyle köpeğe sarıldı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar da köpeğin ölümünden büyük üzüntü duydu.

Not: Fotoğraflar temsilidir.

Edirne Haberleri