Polisler İçin Rütbe Terfi Töreni Düzenlendi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve üst rütbeye terfi etmeye hak kazanan personeller için tören düzenlendi. Polis Bahçesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende emniyet mensuplarına yeni rütbeleri takıldı.Yeni...

Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve üst rütbeye terfi etmeye hak kazanan personeller için tören düzenlendi. Polis Bahçesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende emniyet mensuplarına yeni rütbeleri takıldı.

Yeni Rütbeler Personellere Takıldı

Polis Bahçesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen rütbe terfi törenine Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık da katıldı. Terfi eden emniyet mensuplarını tebrik eden Vali Kırbıyık, mesleğin büyük özveri gerektirdiğini ve fedakarlık mesleği olduğunu belirtti. Bugüne kadar görevlerini başarıyla gerçekleştirdiği için personelleri tebrik eden Vali Kürşat Kırbıyık sonrasında rütbe takdiminde yer aldı.

Toplu Fotoğraf Çekildi

Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden, İkinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Zeki Ağsakal’a rütbesi Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık tarafından takıldı. Yeni rütbelerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Kırbıyık, sonrasında emniyet mensupları ile fotoğraf çektirdi.

Görsel Kaynak:

Edirne Haberleri