Recep Gürkan Tekirdağ'da Açılışa Katıldı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılış töreni için Tekirdağ'a gitti. Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu ile...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılış töreni için Tekirdağ'a gitti. Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu ile açılış töreninde tokalaşan Recep Gürkan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

''Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum''

Twitter hesabından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılışına dair fotoğraflar paylaşan Recep Gürkan paylaşımında ''Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. '' ifadelerine yer verdi.

Recep Gürkan Açılış Töreninde Sahnede Yer Aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılış töreni düzenlendi. Kurdele kesim merasiminde Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Faik Öztrak gibi isimlerin yanı sıra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yer aldı.

Edirne Haberleri