Rektör Tabakoğlu, Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (DİLMER) uluslararası öğrencilerle görüştü.Üniversite tarafından yapılan açıklamada Tabakoğlu'nun ziyarette,...

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (DİLMER) uluslararası öğrencilerle görüştü.

Üniversite tarafından yapılan açıklamada Tabakoğlu'nun ziyarette, TÜ'nün dünyanın 79 ülkesinden gelen yaklaşık 5 bin uluslararası öğrenciye eğitim verdiğini kaydetti.

Öğrencilerle konuşan, öğrencilerin Edirne ve üniversiteyle alakalı izlenimlerini aktaran Tabakoğlu, üniversitenin tüm birimleri ile uluslararası öğrencilerinin yanında olmayı sürdüreceğini ifade etti.

Ziyarete, DİLMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Nur, Öğr. Gör. Aynur Tüsgil, Dış İlişkiler Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Koordinatörü Fatih Ot katıldı.

Edirne Haberleri