Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Gazetecilerle Buluştu

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile "Basın Emekçileri Buluşması" programı düzenledi.Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa İriş, Meriç Nehri kenarında yer alan bir tesiste...

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile "Basın Emekçileri Buluşması" programı düzenledi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa İriş, Meriç Nehri kenarında yer alan bir tesiste gerçekleştirilen programda söz aldı ve gazetecilerin gününü kutladı.

Üye İriş, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda gazetecilere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

İriş, "Siyaset günü birlik hesapların, basit rant arzularının, ihtiraslarının tarumar edileceği bir alan değil. Siyaset ter dökme, emek verme alanıdır. Siyaset büyük fedakarlıklar gerektiren bir iştir." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Tekin'den Açıklama

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin ise basının kamuoyu ve yöneticiler arasında köprü vazifesi kurduğunu söyledi.

Tekin, "Toplumun ilkel, adil, objektif ve anında bilgilendirilmesi için görevlerini fedakarca yerine getirmek gayretiyle emek sarf eden tüm gazetecilerin gününü kutluyorum." dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Tanıtma Başkanı Selim Kaya da Edirne'de görev yapan gazetecilere başarılar diledi.

Edirne Haberleri