Saadet Partisi Edirne'de İftar Programı Düzenledi

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, restorandaki programda, mübarek ramazan ayını anlamına ve önemine uygun bir şekilde idrak etmeye çalıştıklarını ifade etti.Başkan Tekin, "Bizim kültürümüzde maddi imkanları çok...

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, restorandaki programda, mübarek ramazan ayını anlamına ve önemine uygun bir şekilde idrak etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Tekin, "Bizim kültürümüzde maddi imkanları çok olandan ziyade, gönlü zengin olandır. Allah yolunda imkanlarını paylaşmayan kimse maddi olarak ne kadar zengin olursa olsun aslında fakirdir." şeklinde konuştu.

Ülkede beraber olmanın, iyilik ve güzellikleri toplumun her kesimine yaymanın büyük fayda sağlayacağını dile getiren Tekin, "Kavgadan çekişmeden hiç bir şey çıkmaz. Ama beraber olduğumuz, birlikte olduğumuz zaman ülkenin güzelliklerini toplumun her kesimine rahatlıkla aktarabiliriz. Siyasiler birbirlerine düşman gruplar değildir. Sadece demokratik bir ortamda devleti yönetmek için yarışın içindedirler. Biz, hepimiz birbirimizi kucaklayacağız." ifadesini kullandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise ayrıştıran değil birleştiren olarak, hep beraber Türkiye'yi Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına taşıyacaklarını kaydetti.

Başkan Gürkan, rahmet ve bereket ayı ramazanı idrak etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Programa, siyasi partilerin il başkanları ve milletvekili adayları, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Edirne Haberleri