Sağlık Bakanı Koca'dan Edirne açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne ilişkin günlük koronavirüs tablosunu sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaştı. Son 24 saat içinde 931 yeni vaka tespiti yapılırken, ortalama günlük vaka sayısının en düşük olduğu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne ilişkin günlük koronavirüs tablosunu sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaştı. Son 24 saat içinde 931 yeni vaka tespiti yapılırken, ortalama günlük vaka sayısının en düşük olduğu 4'üncü il Edirne oldu.

Bakan Koca'nın paylaştığı 20 Temmuz 2020 günlük koronavirüs tablosuna göre bugün 43 bin 404 test yapıldı. Bugünkü vaka sayısı 931, vefat sayısı 17 ve iyileşen sayısı 992 oldu. Bakan Koca, aynı zamanda son üç gündür ortalama günlük vaka sayısının en yüksek ve en düşük olduğu illeri de sosyal medya hesabından açıkladı.

"Son üç gündür ortalama günlük vaka sayısı en yüksek beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa. En düşük 5 ilimiz: Artvin, Bilecik, Tunceli, Edirne, Bayburt... Tunceli, Nevşehir, Kastamonu, Artvin ve Aksaray'daysa şu an pnömonili hastamız yok."

Edirne Haberleri