Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri Trakya Üniversitesi’ne Gitti

Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl programı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri Trakya Üniversitesine gitti. Üniversite tarafından yapılan açıklama kapsamında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr....

Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl programı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri Trakya Üniversitesine gitti. Üniversite tarafından yapılan açıklama kapsamında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu üniversitenin projeleriyle ilgili bilgi verdi. 5 bini uluslar arası olmak üzere yaklaşık olarak 40 bini aşkın öğrenciye hizmet verdiklerini belirten rektör açıklamalarında:

"Öğrencilerimizi bilimin ve aklın rehberliğinde akademik olarak geliştirirken sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlıyoruz. Sosyal sorumluluk dersi kapsamında öğrencilerimizi şehrimiz ile kaynaştırıyor, onları toplumsal fayda üretecek proje ve faaliyetlere yönlendiriyoruz. Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık ve İmaret müzelerinin yanı sıra Edirne kırmızısı çalışmalarımızla şehrimizin kültürel değerlerine sahip çıkarak gelecek kuşaklara taşıyoruz. Balkanların eğitim, kültür ve sağlık üssü Trakya Üniversitesi olarak 40. yılımızda da ülkemize ve bölgemize hizmet etmeyi sürdürüyoruz" dedi.

Edirne Haberleri