Trakya Üniversitesi Aday Öğrencilere Tanıtılıyor

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyeleri Rifat Gürgendereli, Feyza Nazan Gündüz, Ali Erhan Konuk ve doktora öğrencisi Adjera Alitoska Kazaz'dan...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyeleri Rifat Gürgendereli, Feyza Nazan Gündüz, Ali Erhan Konuk ve doktora öğrencisi Adjera Alitoska Kazaz'dan oluşan Trakya Üniversitesi heyeti, Kuzey Makedonya'nın Ohri kentinde bulunan St. Kliment Lisesi, Kiril ve Metodi Ekonomi Lisesi ile Manastırda Sağlık Lisesi, Josip Broz Tito Lisesi ve Resne’de Çar Samoil Lisesi'nde öğrencilerle buluşarak tanıtım faaliyeti yapıldı.

TÜ'de öğrenim görmek isteyen adaylara, üniversitenin bölümleri ve programları hakkında bilgi veren heyet, üniversiteyi tanıtan Makedonca, Arnavutça ve Türkçe broşürleri öğrencilere dağıttı.

Tanıtım etkinlikleri kapsamında 200'den fazla öğrenciyle buluşan heyet, TÜ'nün öğrencilere sunduğu sosyal, kültürel, akademik ve kişisel gelişim imkânlarını anlattı. Programda, son olarak öğrencilerden gelen sorular cevapladı.

Edirne Haberleri