Trakya'daki Eczacılar Depremde Hayatını Kaybeden Meslektaşlarını Andı

Depremde hayatını kaybeden eczacı, eczacılık fakültesi öğrencileri ve eczacı teknisyenleri, Edirne Eczacılar Odası ve kent genelindeki eczanelerde anıldı.Saygı duruşuna eczanelere gelen vatandaşlar da eşlik etti.Edirne Eczacılar...

Depremde hayatını kaybeden eczacı, eczacılık fakültesi öğrencileri ve eczacı teknisyenleri, Edirne Eczacılar Odası ve kent genelindeki eczanelerde anıldı.

Saygı duruşuna eczanelere gelen vatandaşlar da eşlik etti.

Edirne Eczacılar Odası Başkanı Gürkan Kılıçgil tarafından yapılan çıklamada, depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilendiği ifade edildi.

Zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını belirten Kılıçgil, "Depremin ilk gününden bugüne bölgede bulunarak vatandaşlarımıza ilaç ve eczacılık hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu depremle birlikte 44 eczacımızı, 21 eczacılık fakültesi öğrencimizi ve sayılarını tam olarak belirleyemediğimiz eczacı teknisyenimizi kaybettik, onları saygı ve rahmetle anıyoruz . Hepsine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum." şeklinde konuştu.

Edirne Haberleri