TÜ'de Unvanları Değişen Akademisyenlere Belgeleri Sunuldu

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun akademik çalışmaları doğrultusunda profesörlüğe ve doçentliğe yükselmeye hak kazanan akademisyenlere belgelerini takdim ettiği belirtildi.Açıklamada...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun akademik çalışmaları doğrultusunda profesörlüğe ve doçentliğe yükselmeye hak kazanan akademisyenlere belgelerini takdim ettiği belirtildi.

Açıklamada ifadeleri paylaşılan Rektör Tabakoğlu, 2 bin 856'sı idari ve 1878'i akademik olmak üzere yaklaşık 5 bin personeli ile büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin 40 binden fazla da öğrencisi olduğunu ifade etti.

Trakya Üniversitesi'nin Trakya ve Balkanlar coğrafyasında öncü ve marka bir üniversite olduğunu, bunun da belli bir sorumluluk getirdiğini söyleyen Rektör Tabakoğlu, "Akademik anlamda güçlü olan kadromuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Bunda siz akademisyen arkadaşlarımızın da katkısı çok büyük. Hepinizi tebrik ediyorum ve üniversitemiz için, kentimiz için, bölgemiz ve ülkemiz için bilimin ışığında değerli katkılarınızı sürdürmenizi temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Belge takdiminden sonra Tabakoğlu, profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere günün hatırası olarak Trakya Üniversitesi rozeti verdi.

Edirne Haberleri