Türkiye Motokros Şampiyonası, Edirne'de düzenlenecek

Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak final yarışları, Edirne'de düzenlenecek.Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2021 takviminde yer alan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası 4-5 Aralık tarihlerinde Edirne'de...

Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak final yarışları, Edirne'de düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2021 takviminde yer alan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası 4-5 Aralık tarihlerinde Edirne'de düzenlenecek. Edirne'nin Musabeyli köyündeki Edirne Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde koşulacak sezonun final yarışına Türkiye'nin birçok ilinden yarışmacı katılırken; Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya'dan da yarışçıların katılması bekleniyor.

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve İl Özel İdaresi’nin destekleriyle düzenlenecek Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası; MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Senior ve Veteran sınıflarında koşulacak. Edirne Doğa ve Motor Sporları Merkezi Motokros Pistinde yüksekliği 6 metreyi bulan atlayışların gerçekleşeceği yarışta, nefes kesen mücadeleler gerçekleşecek.

4 Aralık 2021 Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarının yapılacağı şampiyonanın final ayağı, 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 09:00’dan itibaren birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak. Yarışlar sonunda, 9 sınıfta 2021 yılının şampiyonları belli olacak. Pazar günü saat 15:45'de ise ödül töreni düzenlenecek.

Edirne Haberleri