Ulus Pazarı kapatıldı

Artan koronavirüs vakaları sebebiyle, Edirne'de her cuma günü kurulan Ulus Pazarı, 2 hafta süreyle kapatıldı. Komşu ülkeden Bulgar turistlerin yoğun olarak tercih ettiği Ulus Pazarı, 27 Kasım ve 4 Aralık tarihlerinde kurulmayacak.Tüm...

Artan koronavirüs vakaları sebebiyle, Edirne'de her cuma günü kurulan Ulus Pazarı, 2 hafta süreyle kapatıldı. Komşu ülkeden Bulgar turistlerin yoğun olarak tercih ettiği Ulus Pazarı, 27 Kasım ve 4 Aralık tarihlerinde kurulmayacak.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınıyla mücadele edebilmek için alınan tedbirler her geçen gün artıyor. Koronavirüs vakaları hem Türkiye'de hem de Bulgaristan'da artış göstermeye devam ediyor. Edirne'de her hafta cuma günü kurulan ve komşu ülke Bulgaristan'dan yoğun ziyaretçi alan Ulus Pazarı, iki hafta boyunca kapatıldı. Şehir dışından çok sayıda esnaf ve vatandaşın gelmesiyle birlikte bulaş riski de artıyor. Edirne Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ulus Pazarı'nın iki hafta kapatılmasına karar verdi. Alınan karara göre Ulus Pazarı, 27 Kasım ile 4 Aralık tarihlerinde kapatıldı.

Ulus Pazarı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Reisoğlu da yaptığı açıklamada, "Edirne Ulus Pazarımız, Edirne Valiliği İl Sağlık Kurulu tarafından alınan karar gereği, Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında 27.11.2020 ve 04.12.2020 tarihlerinde (iki hafta) kapalıdır." dedi.

Edirne Haberleri