Üniversitede Trakya Eğitim Zirvesi Yapıldı

Üniversite tarafından yapılan açıklamada, Trakya, Kırklareli ve Tekirdağ Namık Kemal üniversitelerinin eğitim fakültesi dekanları, dekan yardımcıları ve il milli eğitim müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.Toplantıda,...

Üniversite tarafından yapılan açıklamada, Trakya, Kırklareli ve Tekirdağ Namık Kemal üniversitelerinin eğitim fakültesi dekanları, dekan yardımcıları ve il milli eğitim müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda, öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik akademisyenlerle uygulamacılar arasındaki iş birliği fırsatlarına dair değerlendirmeler yaptı.

Trakya Üniversitesi ile Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ilgili konularda yürütülebilecek projelere dair görüş ve öneriler paylaşıldı.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Maden, Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde ilk olarak Ankara’da düzenlenen ve eğitim fakülteleri dekanları ile il milli eğitim müdürlerini buluşturan toplantının bir benzerini bölgesel nitelikte yapıldığını ifade etti.

Edirne Haberleri