Vali Kırbıyık İpsala'ya Ziyarette Bulundu

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, bir takım temaslarda bulunmak için Ipsala ilçesine ziyarette bulundu. Vali Kürşat Kırbıyık, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'yi ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal'ı ziyaret etti. Vali...

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, bir takım temaslarda bulunmak için Ipsala ilçesine ziyarette bulundu. Vali Kürşat Kırbıyık, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'yi ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal'ı ziyaret etti. Vali Kırbıyık, Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile İpsalaya'ya atanan kaymakam Ömer Sevgili'ye görevinde başarılar diledi.

Vali Kürşat Kırbıyık İpsala'yı Gezdi

Valisi Kürşat Kırbıyık ziyaret kapsamında İpsala Gümrüğü Tır Parkı, İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, Yenikarpuzlu Beldesi ve Türk Çim tesislerini gezdi.

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, Yenikarpuzlu Beldesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşlar ile sohbet edip onların taleplerini dinledi. Vali Kırbıyık'a ziyaretinde TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve Ak Parti İl Başkanı Belgin İba eşlik etti.

Görsel Kaynak:

Edirne Haberleri