Vali Kırbıyık Köy Ziyaretlerine Devam Etti

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Vali Kırbıyık, program kapsamında merkeze bağlı Karakasım, Orhaniye, Elçili, Doyran, Üyüklütatar, Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük ve Kayapa köylerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.Köylerde...

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Vali Kırbıyık, program kapsamında merkeze bağlı Karakasım, Orhaniye, Elçili, Doyran, Üyüklütatar, Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük ve Kayapa köylerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.

Köylerde inceleme yapan Vali Kırbıyık, yapılan çalışmalarla hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Vatandaşlarla buluşan Vali Kırbıyık, beklenti ve talepleri dinleyip gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurumlara talimat verdi.

Açıklamada görüşleri belirtilen Vali Kırbıyık, köyleri ziyaretleri ederek değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Ziyaretlerde tarımsal sulamanın artırılması yönünde talepler aldıklarını kaydeden Vali Kırbıyık'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu, bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı özellikle bu konuda arttırma gayretindeyiz. Çünkü çok şükür, bölgemizde ekilebilir tüm alanlarda tarımsal üretim yapılıyor. Mevcut alanı arttırmak mümkün olmayacağına göre, geriye tarımsal alanların en verimli şekilde üretimde kullanılması kalıyor. Sulanabilir tarım alanlarını genişletebildiğimiz ölçüde ikinci ürün ekimini arttırmak da mümkün olacaktır. Bu bakımdan, bu konuyu önemsiyoruz. İnşallah bize iletilen hususlarda tüm kurumlarımızla, en hızlı şekilde aksiyon alarak çözümleri üretmiş olacağız."

Edirne Haberleri