Vali Kırbıyık'tan Okul Ziyaretleri

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, geçtiğimiz gün Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu ile Halk Eğitim Merkezini ve Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etti ve buralarda incelemeler yaptı.Cumhuriyet...

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, geçtiğimiz gün Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu ile Halk Eğitim Merkezini ve Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etti ve buralarda incelemeler yaptı.

Cumhuriyet İlkokulunu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Kırbıyık, başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Vali Kırbıyık, “Eğitim öğretim ile geçen bu yıllarınızı en güzel şekilde değerlendirmelisiniz. Derslerinizi, hayatta en çok sevdiğiniz işi yapar gibi yapın. Unutmayın, bir şeyi çok isterseniz, mutlaka başarılı olursunuz. Sizlerin, almış olduğunuz eğitim-öğretimle hem kendinize hem ülkemize hem de milletimize çok faydalı işler yapacağınıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmen ve idarecilerle buluşan Kırbıyık, okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sonrasında Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali Kırbıyık incelemelerini sürdürdü. Okul Müdürü Lokman Kızılyar ve Müdür Yardımcıları'nca karşılanan Vali Kırbıyık, okulda sınıf ziyaretlerinden sonra sosyal ve spor aktivite salonlarını gezdi, incelemeler yaptı.

Vali H. Kürşat Kırbıyık, “Ülkemizin en önemli varlığı, en değerli sermayemiz çocuklarımız, gençlerimizdir. Çocuklarımızın hayata en iyi şekilde hazırlanması, geleceğimize güvenle bakabilmemizin en önemli teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

Programının son kısmında Halk Eğitim Merkezini gezen ve incelemeler yapan Kırbıyık, kurumun fiziki yapısı, tarihi ile verdikleri kurslar ve içerikleri ile ilgili bilgiler aldı.

Edirne Haberleri