Vali'den bizzat denetim

Edirne'de il genelinde yapılan koronavirüs tedbirleri kapsamındaki denetimler devam ediyor. Bu sabah saat 07.30'da şehir çıkışında servis araçları ile toplu ulaşım araçlarındaki denetimlere Edirne Valisi Ekrem Canalp de katıldı.Vali...

Edirne'de il genelinde yapılan koronavirüs tedbirleri kapsamındaki denetimler devam ediyor. Bu sabah saat 07.30'da şehir çıkışında servis araçları ile toplu ulaşım araçlarındaki denetimlere Edirne Valisi Ekrem Canalp de katıldı.

Vali Canalp, yapılan denetimlerde toplu ulaşım araçlarında vatandaşlarım maskelerini taktığını görmekten mutlu olduğunu belirtti. Şehirde hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarını Edirne Belediyesi ile birlikte kurallara uygun hale getirdiklerini anlatan Vali Canalp, "Tüm toplu ulaşım araçlarına sensörlü dezenfektan cihazı koyarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız araca binerken bu cihazları kullanarak ellerini dezenfekte edebilecek. Dezenfekte ilaçlarını Trakya Üniversitesi vasıtasıyla kaliteli olarak üretiyoruz ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırıyoruz." dedi.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında yapılan koronavirüs denetimlerine Edirne Belediyesi Trafik Denetim Birimi de katıldı. Sabah saatlerinde şehir merkezindeki minibüs ve taksi duraklarında denetim gerçekleştirildi.

Edirne Haberleri