Valisi Kırbıyık, 2023 Yılı Hedeflerini Tek Tek Anlattı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Genel Meclisinin ocak ayı 2. birleşimindeki konuşmasında, 2022 yılının hedeflere üç aşağı, beş yukarı ulaşılan bir sene olduğunu ifade etti.Programlanan işlerin hepsini yapılacağını...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Genel Meclisinin ocak ayı 2. birleşimindeki konuşmasında, 2022 yılının hedeflere üç aşağı, beş yukarı ulaşılan bir sene olduğunu ifade etti.

Programlanan işlerin hepsini yapılacağını belirten Vali Kırbıyık, "Bütçe disiplinine ilişkin belli bir sorunsal kısımlarımızı aştık. Artık ayakları daha fazla yere basan gelecek planlamasını çok daha sağlıklı yapabilir bir hale geldik." şeklinde konuştu.

2023 yılında yapılacak işleri kasım ve aralık ayı bütçe toplantılarında konuştuklarını söyleyen Kırbıyık, "Programımızı ortaya çıkarttık. Tabi inşallah programın çok daha ötesinde bir yıl olacağını değerlendiriyoruz. 2022 yılında da baktığımızda sene başındaki bütçe gelirlerimizin çok daha ötesinde yaklaşık 280 milyonluk bir gelirle kapattık. Bu yıl için inşallah 2023 yılında da öngördüğümüz gelirlerin daha da üstüne çıkacağımız öngördüğümüz, hedeflerin çok daha fazlasını yapacağımız bir dönem olacağını değerlendiriyorum." dedi.

Edirne Haberleri